Arbeta hemifrån med barn

Att jobba hemifrån kan vara ett bra sätt att komma närmare dina barn. Det är kanske inte praktiskt möjligt att ha barnen hemma hela tiden, men det går i alla fall att dra ner på den tid de spenderar på förskolor och fritids. Men hur går du tillväga för att hitta ett jobb?

Nu finns faktiskt en slags arbetsförmedling helt inriktad på hemjobb. På hemsidan Theplace.se kan du som vill arbeta hemifrån hitta mängder av arbetstillfällen. Det finns en otrolig bredd bland de jobb som nu går att göra från hemmet. Bland annonserna på Theplace hittar du lediga jobb som kundservicemedarbetare, produktchef, ekonomiassistent, supporttekniker, projektadministratör och mycket annat. Det spelar med andra ord nästan ingen roll vad du har för tidigare erfarenheter, det finns förmodligen något jobb för dig.

Med det sagt krävs det fungerande rutiner för att kunna arbeta hemifrån med barn. Exakt hur rutinerna ska se ut beror förstås i första hand på hur gammalt barnet är. På många sätt kan det faktiskt vara enklare att jobba hemifrån med ett spädbarn än en fyraåring. Om du tar beslutet att börja jobba hemifrån vågar jag dock lova att du inte kommer att ångra dig. Det kan bli det bästa beslutet du tagit.

originmag