Inred med vackra tapeter för hela familjen

Att få barn är stort, fantastiskt, utmanande och omtumlande. Det är ofta några år då ni som föräldrar helt går upp i föräldrarollen, och det är mycket från er gamla vardag som förändras, då väldigt mycket fokuseras på barnen. Även om ni alltid kommer förbli föräldrar till era barn, så kommer dock sedan en tid då ni börjar vilja ta tillbaka ert hem och inreda som ni vill, och låta barnens leksaker flytta in i deras rum.

Nya tapeter för både vuxna och barn

Det är olika för alla. Vissa föräldrar värnar väldigt mycket om den vardag de hade innan barnen kom, medan andra lägger de bitarna åt sidan en tid. Men då brukar det ändå komma en tid då den där längtan efter till exempel ett väl inrett hem börjar komma tillbaka. Är du en av dem så kan du stå på startlinjen till en härlig tid av att hitta balansen mellan vuxen inredning och organisering av barnens alla saker. Leta gärna inspiration på nätet och hitta vad som passar in i ert hem. Något som är en enkel förändring men ger känslan av större renovering är att måla eller tapetsera en eller flera väggar. Även här är det både viktigt och roligt att botanisera bland tapeter i olika färger innan ni bestämmer er, och ni kan verkligen hitta era favoriter för olika rum.

Locka barnen till lek i sina rum

Utöver att börja inreda huset som ni vuxna vill igen, är det lika viktigt att ni gör det fint för barnen i deras rum. Bra förvaring och möbler som passar dem och deras intressen gör att de lockas att leka inne på sina rum istället för ute i exempelvis vardagsrummet, åtminstone lite mindre. När ni är klara med förvandlingen av ert hem kan ni återigen njuta av en mer vuxen inredning, och med vackra tapeter blir det kronan på verket.

originmag