Hitta bästa maskeradkläderna till ditt barn

Har ditt barn blivit bjudet på maskerad eller är det kanske ditt barn som håller i kalaset? Om svaret är nej så kanske halloween ändå står utanför dörren om någon vecka eller två. Inför båda dessa tillfällen är det då viktigt att ha en riktigt snygg maskeraddräkt!

Att få klä ut sig och vara någon annan för en dag är lika roligt för vuxna som för barn. Som vuxen kan man i många fall vara relativt flexibel och hitta lösningar för att sätta ihop en dräkt som passar för tillfället. När det kommer till barn är det lite svårare. Det är inte helt omöjligt att det vill gå “all in” och vara sin favoritkaraktär från tv eller något annat som kräver en hel utstyrsel. Som tur är behöver du inte ta fram symaskinen och försöka ge dig in på att skapa en maskeraddräkt på egen hand, utan idag finns det möjlighet att beställa färdiga och kompletta dräkter över nätet.

Beställ maskeraddräkten online

Det har blivit allt mer vanligt att vända sig till internet när det är dags att shoppa och maskeradkläder är inget undantag. Idag kan du hitta mängder med roliga dräkter som passar utmärkt för både mindre och större barn och det bästa är att du kan få produkterna levererade till dörren.

Här kan du välja mellan läskiga dräkter som passar för den som vill skrämmas lite extra på halloween, men du hittar också maskeradkläder som lämpar sig för alla olika tillfällen. Det kan handla om prinsessklänningar, trollkarlar, dinosaurier eller vad helst du önskar. Vill du inte ha en hel dräkt kan du istället beställa accessoarer eller färger som passar för ansiktsmålning.

Matchande kostymer

Vill ni som familj matcha era maskeraddräkter tillsammans? Kanske har ni blivit inbjudna allihopa och utklädnad är den klädkod som gäller? Att matcha maskeradkläderna är otroligt roligt och binder er också samman som familj. Här nedan tipsar vi om lite roliga förslag som gör utklädnaden ännu mer kul.

Familjen Addams – Varför inte klä ut er till hela familjen Addams med Morticia, Gomez, Pugsly och Wednesday? Är ni fler än fyra kan någon alltid vara “It” eller Lurch.

Cirkus – Låt en i familjen agera cirkusdirektör och resten klär ut sig till cirkusakrobater, clowner eller djur av olika slag.

Turtles – Klä ut er till alla de kända sköldpaddsninjorna i Turtles och låt färgen på masken för ögonen beskriva vilken av dem ni är.

originmag